Social Icons

Pages

16 Aralık 2008 Salı

Soslu Kanat

Malzemeler
6 Adet tavuk kanadı
Sos için :
1 Adet kuru soğan
2 Çorba kaşığı sıvıyağ
1 Diş sarımsak
3 Çorba kaşığı tatlı ketçap
Tuz
Arzuya göre kırmızı biber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 45 dk.
Kaç Kişilik 2
Yöntem
Hazırlanışı
Öncelikle kanatları terbiye edeceğiniz sosu hazırlamak için soğanı yemeklik doğrayın.
Bir tavaya alarak sıvıyağda kavurun.
Kıyılmış sarımsak ve tuzu da ilave edin.
En son olarak da tatlı ketçapı ekleyin (eğer acı seviyorsanız kırmızıbiber ekleyin).
Sosu ateşten indirin.
Kanatları bu sosa bulayın.
Fırında kızartın (eğer mümkünse kömür ateşinde pişirin).
NOT : Acı ketçap ve acı biber sosuda kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız