Malzemeler
1 kg. şeftali
4 bardak su
1.5 bardak toz şeker
Mutfak
Zorluk 3
Süre 25 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Yayvan bir tencereye 4 bardak su koyduktan sonra buna kabukları souylmuş ve ikiye bölünerek çekirdekleri çıkarılmış az olmuş şeftalileri ilave edin.
Toz şekeri ilave ettikten sonra tencerenin kapağını kapatın.
Sonra da ateşe oturtarak şeftaliler yumuşak bir hal alana kadar bunları kuvvetli ateşte pişirin.
Ateşten alrak komposto soğuduktan sonra tabağa alın ve servis yapın.
Şeftali Kompostosu yemek tarifleri
4 Aralık 2008 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder