Malzemeler
1 kg. elma
6 su bardağı su
1.5 su bardağı toz şeker
Mutfak
Zorluk 2
Süre 25 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Yayvan bir tencereye 6 bardak su koyduktan sonra teker teker,kabukları soyulmuş ve çekirdekleri çıkarılımş elmaları ilave edin.
Sonra bunlara toz şekeri ilave edin.
Tencerenin kapağını kapatın.
Tencereyi ateşe oturtarak,elmalar yumuşak bir hal alana kadar kuvvetli ateşte pişirin.
Ateşten alarak komposto iyice soğuduktan sonra servis yapın.
Elma Kompostosu yemek tarifleri
.
4 Aralık 2008 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder