Malzemeler
500 gr. kiraz
1.5 su bardağı toz şeker
4 bardak su
Mutfak
Zorluk 3
Süre 20 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Bir tencereye su koyup kaynamaya bırakın.
Bu arada kirazların saplarını ayıklayın ve iyice yıkayın.
Kaynamakta olan suya şekeri katın.
Karıştırın ve meyvaları da ilave edin.
Tencerenin kağağını kapatın ve kirazlar iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.
Tencereyi ateşten indirin,soğuduktan sonra kaselere taksim edin.
Buzdolabında soğutun ve servis yapın.
Kiraz Kompostosu yemek tarifleri
4 Aralık 2008 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder