Social Icons

Pages

14 Aralık 2008 Pazar

Elma Tatlısı II

Malzemeler
3 Adet elma
Yarım limon suyu
1 Çay bardağı su
1 Adet çubuk tarçın
Süslemek için :
Krem şanti
Dövülmüş şamfıstığı
Mutfak
Zorluk 1
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 3
Yöntem
Hazırlanışı
Elmaların kabuklarını soyun.
Çekirdek kısımlarını çıkartın.
Limon suyu, tarçın ve suyu tencereye alıp, elmaları tencereye aktarın.
5 Dakika kaynatın.
Üzerine toz şeker koyup, 10 dakika daha kaynatın ve soğumaya bırakın.
Daha sonra dilimleyin.
Krem şanti ve dövülmüş fıstıkla servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız