Social Icons

Pages

30 Kasım 2008 Pazar

Ispanaklı Krep

Malzemeler
125 gr un(1 su bardağından biraz fazla)
4 Adet yumurta
1 Su bardağı süt
50 gr yumuşak margarin
200 gr ıspanak (dondurulmuş)
200 gr beyaz peynir
Bir tutam tozşeker
200 milim krema
100 gr rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz, karabiber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 75 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem





Hazırlanışı
Un, süt, 2 adet yumurta, 20 gr margarin birer tutam tuz ve tozşekeri karıştırarak hamur haline getirin.
1 Saat dinlenmeye bırakın.
Çözülmüş ıspanağın suyunu iyice sıkın ve püre haline getirin.
Beyaz peynir, 2 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri, 2 adet yumurta, tuz ve karabiber ile karıştırın.
18 Santim çapında yağlanmış tavada 8 adet krep pişirin.
Üzerine ıspanak püresini yayıp, rulo yapın.
Yağlanmış ısıya dayanıklı bir kaba dizin.
Üzerlerine kalan kaşar peynir ile karıştırdığınız kremayı dökün.
225 Derecede ısıttığınız fırının alttan ikinci rafında 15-20 dakika pişirin.
Ispanaklı Krep yemek tarifleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız