Social Icons

Pages

30 Kasım 2008 Pazar

Sosisli Krep

Malzemeler
13 Adet sosis
6 Adet yumurta
Yarım su bardağı bira
250 gr un
Muskat
300 mantar
500 gr domates
200 gr taze soğan
3 Yemek kaşığı sıvıyağ
1 Yemek kaşığı sirke
40 gr margarin
1 Yemek kaşığı domates salçası
Tuz, karabiber
Mutfak
Zorluk 2
Süre 25 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem

Hazırlanışı
Sosisleri küçük küçük doğrayın.
Yumurta, bira, un, tuz, karabiber ve muskatı karıştırıp pürüzsüz bir hamur hazırlayıp, sosisleri ekleyin.
Hamuru dinlenmeye bırakın.
Mantar ve domatesleri yıkayıp, temizleyin.
Mantarları dörde, domatesleri sekize kasin.
Soğanı halka şeklinde doğrayın.
Mantarları kızgın yağda kızartın, domatesleri ve sirkeyi ekleyiphafif ateşte 6 dakika pişirin.
Taze soğan, domates salçası, tuz ve karabiber ekleyip, karıştırın.
Ateşten alıp, sıcak tutun.
Tavada margarini kızdırın ve peş peşe iki tarafını da kızartarak 4 adet krep pişirin.
Krepleri sebzeli karışım ile doldurup, servis yapın.
Sosisli Krep yemek tarifleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız