Malzemeler
2 Paket sade pandispanya
2 Çay bardağı süt
2 Çorba kaşığı tozşeker
2 Paket pasta kreması
2 Su bardağı süt
Ayrıca :
4 Adet şeftali
Bolca üzüm tanesi
Mutfak
Zorluk 2
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 8
Yöntem
Hazırlanışı
Bir kabın içinde 2 çay bardağı süt ile 2 çorba kaşığı tozşekeri karıştırın.
Pandispanyaları sütlü şekerli karışımla ıslatın.
2 Paket pasta kremasını 2 su bardağı sütle çırparak hazırlayın.
Şeftalilerin kabuklarını soyup, dilim dilim doğrayın.
Birinci paketteki pandispanyanın bir parçasına hazırladığınız kremanın yarısını sürün.
Diğer pandispanyayı üzerine kapatın.
İkinci paketteki pandispanyayı daha küçük kesip, yapmış olduğunuz pastanın üzerine ortalayarak yerleştirin ve arasına kalan kremadan sürün.
Pastayı arzuya göre şeftali ve üzüm taneleri ile süsleyin.
Buzdolabında dinlendirip, servis yapın.
Meyveli Kolay Pasta yemek tarifleri
.
28 Kasım 2008 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder