Social Icons

Pages

30 Kasım 2008 Pazar

Muzlu Krep


Malzemeler
200gr un(1.5.su bardağından biraz az)
2 Adet yumurta
200 lt süt(1.5 su bardağı)
2 Adet muz
2 Yemek kaşığı hindistan cevizi rendesi
1 Yemek kaşığı bal
Tavayı yağlamak için margarin
Tuz
Mutfak
Zorluk 2
Süre 30 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Un, yumurta,süt ve bir tutam tuzu iyice karıştırıp pürüzsüz bir krep hamuru hazırlayın.
Muzları soyduktan sonra 1/2 cm kalınlığında verev dilimler halinde kesin.
Küçük bir tavayı hafifçe yağlayıp ısıtın.
Hamurun 1/4 ünü tavaya dökün, 8-10 dilim muzu üzerine yerleştirin.
Hamur sertleşince altüst edin.
4 Adet krebi de pişirdikten sonra üzerlerine hindistancevizi rendesi serpin.
Üzerini bir yemek kaşığı balla tatlandırıp servis yapın.
Muzlu Krep yemek tarifleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız