Malzemeler
24 Adet kedidili bisküvi
1 Paket muzlu jöle
2 Paket vanilyalı puding
1 Adet muz
2 Su bardağı çekirdeksiz üzüm
5 Su bardağı süt
Mutfak
Zorluk 2
Süre 40 dk.
Kaç Kişilik 10
Yöntem
Hazırlanışı
Öncelikle jöleyi üzerindeki tarife göre hazırlayın.
Jölenin yarısını 30 santim çapında cam bir kaba dökün.
İçten dışa doğru, dilimlenmiş muz ve üzüm tanelerini döşeyin.
Buzlukta dondurun.
Buzluktan çıkarıp, jölenin kalan yarısını dökün ve tekrar buzluğa koyun.
Bu arada bir tencerede sütü ve vanilyalı pudingi karıştırarak koyulaşana dek pişirin.
Sonra tahta bir kaşık ile macun kıvamına gelene dek karıştırın.
Donan jöleyi buzluktan çıkarın ve üzerine kedidili bisküvileri aralıksız dizin.
Tamamını dizdikten sonra vanilyalı pudingi yayın.
Buzdolabında 1 gün bekletin.
Servis tabağına ters çevirip, dilimleyerek servis yapın.
Karışık Meyveli Pasta yemek tarifleri
27 Kasım 2008 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder