Malzemeler
4 Yumurta
3 Kahve fincanı tozşeker
4 Kahve fincanı un
Yarım kahve fincanı sıvıyağ
1 Çay kaşığı karbonat
1 Çay kaşığı vanilya
1 Limon kabuğu rendesi
Yarım limon suyu
Üzerini Islatmak İçin:
Yarım su bardağı su
1 Tatlı kaşığı şeker
Yarım limon suyu
Krema İçin:
1 Paket krem şanti
1 Su bardağı soğuk süt
1 Tatlı kaşığı tozşeker
Üst Malzeme İçin:
3 Muz
1 Paket muz jölesi
Mutfak
Zorluk 4
Süre 50 dk.
Kaç Kişilik 8
Yöntem
Hazırlanışı
Derin bir kapta yumurtalarla tozşekeri çırpın.
Sıvıyağ, limon suyu, limon kabuğu rendesi, karbonat, vanilya ve unu ekleyip iyice karıştırın.
Hazırladığınız hamuru yağlanmış yuvarlak bir fırın kalıbına dökün.
170 dereceye ayarlı fırında 30-35 dakika pişirin.
Pandispanyayı ıslatmak için verilen malzemelerle limonata hazırlayın ve sıcak pandispanyanın üzerine dökün.
Krem şantiye toz şeker ilave edip pakette yazan tarife göre hazırlayın ve sıcak padispanyanın üzerine dökün.
Kremşantiye tozşeker ilave edip pakette yazan tarife göre hazırlayın.
Pandispanyanın üzerine eşit oarak yayın.
Muz dilimlerini dizin ve paketin üzerindeki tarife göre hazırladığınız jöleyi pandispanyanın üzerine dökün.
Buzdolabında 1 saat kadar bekletin.
Dilimleyip servis yapın.
Jöleli Muzlu Pasta yemek tarifleri .
27 Kasım 2008 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder