Malzemeler
3 Adet yumurtanın sarısı
2 Çorba kaşığı tozşeker
3 Çorba kaşığı tereyağı
2 Yaprak jelatin
1 Çorba kaşığı bitter çikalata
2 Çorba kaşığı krem şanti
1 Paket hazır pandispanya
.Mutfak
Zorluk 2
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 8
Yöntem
Hazırlanışı
Yumurtaların sarılarını ve şekeri bir kaba alın.
Kabarana dek çırpın.
Çırpılarak krema kıvamına getirilmiş tereyağı ve çok az suyla eritilmiş çikolatayı ekleyip, karıştırın.
Hazırladığınız çikolatalı karışımı çırpılmış yumurta sarılarının üzerine ekleyin.
Krem şantiyi ilave edin.
Pandispanyayı 1 santim kalınlığında kesin.
Klips şeklindeki kalıba yerleştirin.
Hazırladığınız karışımı pandispanyanın üzerine dökün.
Üzerini bir spatül yardımı ile düzeltin.
Buzluğa yerleştirip, donana dek bekletin.
Dilerseniz üzerine jöle sürerek servis yapın.
Kakaolu Kolay Pasta yemek tarifleri .
27 Kasım 2008 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder