Malzemeler
4 Adet yumurta
2 Su bardağı tozşeker
1 Paket margarin
3 Çorba kaşığı kakao
1 Tatlı kaşığı kabartma tozu
2.5 su bardağı un
.Mutfak
Zorluk 2
Süre 25 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Derin bir kaba şeker alın.
Yumurtayı ekleyip çırpın.
Sütü hafifçe erimiş margarini ve kakaoyu ekleyin.
Birkaç dakika daha çırpın.
Bu karışımdan 1 su bardağını ayırın.
Kaptaki karışıma kabartma tozu ve unu da ekleyin.
Yağlanmış kalıba bu karışımı boşaltın.
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 35 dakika pişirin.
Pişen kekin üzerine, önceden ayırdığınız karışımı dökün.
Kek,sosu iyice çekince dilimleyerek servis yapın.
Kakaolu pasta yemek tarifleri
.
27 Kasım 2008 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız
Mutluluk Duyarız
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder